Erbjuder olika kockaktiviteter i samband med kundträffar, mässor och företagsevents.
Alexandra Zazzi satte sig själv i rampljuset genom att vinna Expedition Robinson 1998 och har sedan dess medverkat i ett flertal tv-program, skrivit fyra egna kokböcker och är numera fast skribent på Göteborgsposten, Matmagasinet och Expressen. Alexandra älskar att hålla föredrag, hon skildrar målande medelhavsmaten, historien och kulturen. Hon berättar även om arbetet som egenföretagare och förälder och att hinna med maten i dagens stressade arbetstempo.
I den intressanta föreläsningen "Den goda olivoljan" får ni lära er om olivoljans betydelse och det hela avslutas med en olivoljeprovning. Max 250 deltagare vid denna föreläsning. Hon använder sig också av praktisk matlagning som är en populär form där deltagarna tillsammans med Alexandra Zazzi skapar maten de sedan äter.
Hon har också skrivit böckerna:
Zazzis pasta, Sunt med Zazzi, Zazzis mat och Torsdagarna med zazzi, som kom ut hösten 2008.
Ämnen Alexandra Zazzi talar om:
-Matkultur.
-Äta bättre och stressa mindre. Stress & arbete.
-Vad ska vi äta, och hur, för att må bättre?
-Snabbmat, helfabrikat och vegetarisk mat.
-Asien+Europa=SANT Kross kitchen influenser.
-Hur hanterar vi vår mat i hushållen? Titta i ditt kylskåp.
-Oljeprovning.
-Konferencier.
-Moderator.
Tyvärr hittades ingen föreläsare.