Hans har en mångfasetterad bakgrund som kock, servitör (från bla 7 Nobelfester), massör, beteendevetare, coach och 3-barns far. Drivit flera företag inom friskvård, restaurang och skrivit cv´s åt andra. Med nyfikenhet har han närmat sig världen, både den i sin närhet men även den som ligger längre bort. Rest, arbetat och bott utomlands i flera år. Under föredragen reflekterar han över brister och styrkor i livet. Gärna runt kommunikationen med oss själva och mellan medtrafikanterna på farkosten jorden. Människan finner sig i mycket och låter världen snurra på utan att ta tag i saker vi är missnöjda med, inte förrän vi hamnar i kris. Varför vänta?
Hans håller föredrag med utgångspunkten från de tre hörnstenarna:
- mat/kost
- att nå sina mål utifrån dina egna drivkrafter
- stresshantering
Föredragen kan ges utifrån respektive hörnsten eller så kombineras dem utifrån behovet publiken har. Är det en konferens, en kick-off eller en start inför en förändring? Innehållet anpassas efter just ert behov och om det är mindre grupper så kan det varvas med gruppövningar.
Anordnar även aktiva matlagningar där en 3-, 4- eller 5-rätters måltid anrättas tillsammans (matlagningsteambuilding) och varvas med tankar om olika recept för att nå dina mål. Råvarorna som används är småskaligt producerade för smak, samvete och kvalitetens skull.
Tyvärr hittades ingen föreläsare.